fbpx

Alles voor een fijn thuis!

Met onze hulpmiddelen zorgen we voor een leven met zo min mogelijk hinder. We maken het niet leuker, wél rozekleuriger.

Medicura Zorgwinkel

Alles voor een fijn thuis

Bij Medicura doen we er alles aan om voor jou een veilige en comfortabele thuisomgeving te creëren, zodat je optimaal kunt blijven genieten van het zelfstandig thuis wonen. Met ons persoonlijke advies en een breed assortiment aan hulpmiddelen, willen we een betrouwbare partner zijn die altijd voor je klaarstaat. Wij zijn er voor je. Om je te ondersteunen en jouw welzijn te bevorderen met hulpmiddelen die passen in jouw situatie.

Medicura Zakelijk

Fijn zorgen

Bij Medicura dragen we bij aan de verbetering van de zorgkwaliteit die jij als zorgprofessional levert. We streven ernaar om de meest hoogwaardige hulpmiddelen beschikbaar te stellen, met als doel jou de optimale ondersteuning te bieden bij het uitvoeren van je werk. Met onze focus op betrouwbare en innovatieve oplossingen hopen we een waardevolle partner te zijn die jouw inzet in de zorgsector ondersteunt en versterkt.

Hoe het ooit begon

Een stukje geschiedenis

2003

Het begin van Medicura

Na heel wat ervaring in de zorgwereld besloot Dick om voor zichzelf te beginnen. Vanuit zijn zolderkamertje deed hij zijn administratie, en overdag leverde hij persoonlijk de benodigde hulpmiddelen bij mensen thuis.

2005

De eerste Medicura Zorgwinkel

De eerste Medicura Zorgwinkel opende haar deuren, en werd al snel een onmisbare schakel in de omgeving. Een winkel met een uitgebreide selectie van medische benodigdheden, van rolstoelen en wandelstokken tot verbandmiddelen en bloeddrukmeters.

2010

Nieuw hoofdkantoor

In dit jaar verhuist Medicura naar haar gloednieuwe hoofdkantoor en magazijn in Nederweert. Met genoeg ruimte voor de verdere groei van Medicura.

2018

Opening van onze 10e thuiszorgwinkel

In dit jaar openen we onze 10e thuiszorgwinkel in Nieuwegein! Toegewijd aan het verbeteren van levens en het bieden van een fijn thuis met onze medische hulpmiddelen.

2021

Medicura wint de Weerterlandprijs

We slepen de prestigieuze Weerterlandprijs binnen. En dat in een zeer uitdagende zorgmarkt. Deze ondernemingsprijs is een erkenning voor onze unieke manier van onderscheiden en het leveren van waardevolle bijdragen aan de sector.

2023

Medicura.nl wint de DIA Award!

In dit jaar wonnen we de DIA Gold Award met onze innovatieve en succesvolle webshop! De webshop van Medicura heeft zich onderscheiden door de gebruiksvriendelijkheid en unieke kijk op de combinatie van het lenen, huren en kopen van van hulpmiddelen.

2023

Opening van het Medicura Zakelijk kantoor

Dit jaar heeft Medicura Zakelijk een volledig nieuw, eigen kantoor en magazijn gebouwd. Dit stelt ons team in staat om onze zakelijke klanten nog beter van dienst te zijn.

2099

De toekomst van Medicura

Hoewel we niet kunnen voorspellen wat de toekomst in petto heeft, één ding is zeker: we blijven ons onverminderd inzetten om Medicura nog beter te maken! We zijn vastberaden om onze klanten te voorzien van de best mogelijke oplossingen die passen bij hun behoeften. Dit betekent voortdurende innovatie en het omarmen van nieuwe technologieën om onze dienstverlening steeds verder te verbeteren.

Image

Onze locaties

Verspreid over heel Nederland

Een overzicht met al onze thuiszorgwinkels met hoogwaardige hulpmiddelen en moderne hulpmiddelenautomaten die 24/7 toegankelijk zijn, evenals onze efficiënte magazijnen waar we een brede voorraad aan hulpmiddelen hebben om aan al jouw zorgbehoeften te voldoen!

Heb je vragen over werken bij Medicura?

Aarzel niet om je vragen aan ons HR-team te stellen. We staan klaar om ze te beantwoorden 😀!

Malon van Dijk

HR adviseur

Saskia van Veldhoven

HR adviseur

Hidden
Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 128 MB.
    Sleep bestanden hierheen of
    Max. bestandsgrootte: 128 MB.