fbpx

May

Magazijnmedewerker

54 jaar 10 jaar bij Medicura

Er zijn voor anderen. Dát maakt May trots.

Net zoals haar ‘kleine vleegel’ Max.

Betreed de wereld van May, onze altijd vrolijke collega. Ze staat voor iedereen klaar, maar ze heeft de afgelopen jaren ook geleerd om naar haar eigen gevoel te luisteren. En dat maakt het verschil! Benieuwd naar haar verhaal? Lees dan snel verder!

May, waar krijg jij energie van in jouw werk?

Ik geniet ervan om met mensen te werken, of dat nu klanten zijn of collega’s. Ik vind het fijn als ik mensen goed kan adviseren. Het is belangrijk dat je achter het product staat dat je verkoopt en dat je plezier hebt in hetgeen je doet. Maar uiteindelijk gaat het om de mens. Als ik iemand écht heb kunnen helpen.. ja, dat voelt gewoon goed!

Waarom vind je het leuk om bij Medicura te werken?

Voordat ik begon in de Medicura zorgwinkel heb ik 26 jaar in de kledingbranche gewerkt. Ook daar hielp ik mensen. Maar toch op een andere manier. Ook dat heb ik met plezier gedaan, maar het werken bij Medicura geeft veel meer voldoening. De klanten bij Medicura zijn hulpbehoevend en ik vind dan ook niets mooier dan deze mensen helpen met een hulpmiddel. Dat doet veel meer met me dan het verkopen van kleding. Ik heb jarenlang in de zorgwinkel gewerkt met Nelly en Marleen. Wij vormde een drie-eenheid. Een geoliede machine, we konden blindelings op elkaar vertrouwen. En wat een lol hebben we gehad😊!

En toen heb je een overstap van de zorgwinkel naar het magazijn gemaakt?

Door de groei van Medicura werd de winkel steeds drukker, met meer taken en nieuwe collega’s. Ook kreeg ik toen te horen dat ik ziek was. Dat was pittig, maar ik bleef positief. Door de situatie kwam ik tot het besef dat ik steeds minder voldoening uit mijn werk haalde. Medicura dacht hierin mee en heeft een nieuwe rol voor me gecreëerd in het magazijn. Dat vond ik echt bijzonder en daar ben ik ontzettend dankbaar voor. En, ik ben trots op mijn eigen beslissing. Ik voel me goed en ga nu dagelijks met veel plezier naar mijn werk!

Wanneer heb jij een topdag?

Als ik lekker bezig ben op de werkvloer, in een relaxte sfeer met een fijn muziekje. Dan ga ik als een speer! Als ik dan ook nog anderen kan helpen, ben ik helemaal in mijn element. Ik mis af en toe wel nog het contact met klanten, maar mijn gezondheid gaat voor én mijn collega’s maken heel veel goed!

Wat doe je graag in je vrije tijd?

Ook thuis ben ik een bezige bij. Gezellig met mijn dochters op pad. Of met mijn ‘kleine vleegel’, onze hond Max, wandelen. Dat is toch wel mijn favoriete bezigheid. Genieten van de rust en de natuur. Lekker de pas erin. Maar, in mijn hoofd even pas op de plaats. Dan neem ik de tijd om al m’n gedachten op een rijtje te zetten. Een heerlijk gevoel! Ook vind ik het erg leuk om samen met vriendinnen te wandelen. We kunnen dan alles bespreken wat ons bezighoudt. Zo’n luisterend oor is dan ook weleens fijn.

Dit is May. Onze trots.

Andere medewerkers vertellen

Een baan waar je blij van wordt

May

Magazijnmedewerker

Er zijn voor anderen. Dát maakt May trots. Net zoals haar ‘kleine vleegel’ Max.

Lees meer

Roel

Specialist Medische Techniek

Hard werken met veel plezier. Dát maakt Roel trots. Net zoals het trotseren van hoogtemeters.

Lees meer

Jesse

Chauffeur

Oprechte dankbaarheid. Dát maakt Jesse trots. Net zoals zijn drive om het voor elkaar te boksen.

Lees meer

Tom

Technische Dienst

Hulpmiddel gefikst. Dát maakt Tom trots. Net zoals het doppen van zijn eigen boontjes.

Lees meer
3/4

Passende vacatures

Helemaal verkocht na dit verhaal?

Magazijnmedewerker
Magazijnmedewerker

Magazijnmedewerker

Nederweert
Parttime
16 - 20 uur
€ 2.300,- tot € 2.450,-

Ben jij een echte aanpakker en zit jij niet graag stil? Wil jij werken in een gezellig team én met jouw werk andere mensen helpen?

Medewerker Reiniging en Desinfectie
Medewerker Reiniging en Desinfectie

Medewerker Reiniging en Desinfectie

Nederweert
Parttime
16 tot 20 uur
€ 2.300,- tot € 2.450,-

Ben jij een echte aanpakker en zit jij niet graag stil? Wil jij werken in een gezellig team én met jouw werk andere mensen helpen?

Hidden
Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 128 MB.
    Sleep bestanden hierheen of
    Max. bestandsgrootte: 128 MB.